Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Administradors

Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno i Laura Pascual, amb una mitjana d'edat molt jove i tots cinc vinculats a la festa major com a exballadors o balladors en actiu, son els encarregats d'administrar la convocatòria festamajorenca del 2019.

 

Sara Baeza Galí. Té 24 anys, és soltera i viu al barri del Centre Vila. Estudia Dret a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i treballa a l’empresa familiar i donant classes de repàs escolar. Des de fa uns mesos, participa en el Consell Municipal per la Igualtat i en entitats juvenils de la vila. Ha ballat al Ball de Panderetes els dos últims anys.


 

Josep Batet Rovirosa. Té 43 anys, és casat i pare d'un nen i una nena. Viu al barri del Poble Nou. Llicenciat en Ciències Econòmiques i empresarials, treballa a Bodegues Torres com Staff de Direcció General i responsable de Corporate Venturing. És membre del Patronat de la Fundació Escolar Sant Josep. Va ser monitor del GEP durant dos anys, va ballar a la Festa Major com a membre dels diables i després va ballar als Pastorets. 

 

Guillem Codorniu Miret. Té 26 anys, és solter i viu al barri de Les Clotes. És graduat en Història i actualment treballa en un projecte d'arxius i gestió documental a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per l'empresa Logisdoc. Va ser monitor i responsable del GEP de Vilafranca, i membre organitzador de les trobades TrocaJove, D-Format i Vèrtex. Ha ballat a la Moixiganga i actualment és ballador de l'Àliga. Ha estat membre de la Comissió de seguiment de la cercavila i pertany a la Comissió parroquial de la Festa Major. 


Jonathan Moreno Molina. Té 34 anys, és solter i viu a Sant Julià. És tècnic de dinamització sociocultural dels municipis de Les Cabanyes i de Castellví de la Marca, en les àrees de cultura, joventut, ensenyament i gent gran . També és coordinador de projectes pedagògics a l'empresa penedesenca +KeLLeure. Ha participant en el Carnaval de Vilafranca i és membre del Ball de Panderos. També està en actiu amb els Capgrossos de Vilobí i ha estat monitor dels Capgrossos a la Múnia, panderos petits de Vilobí, Agrupament Escolta, etc... 


Laura Pascual Albertí. Té 30 anys, és soltera i viu al barri de Sant Julià. Llicenciada en Comunicació i Audiovisual, actualment estudia el grau d'Educació Social a la UOC. Treballa a l'Ajuntament de Font-Rubí com a directora Tècnica de Cultura, Igualtat i Agermanament. Ha estat membre del Cor Xamusia i fundadora de l'Associació Phul Maya, entitat vilafranquina que realitzava projectes socieducatius al Nepal (actualment inactiva). Ha ballat amb el Ball de les Gitanes de Vilafranca. 

 
 
Accessibilitat