Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Cartell musical - 1 de setembre

La portàtil FM. Trio compost per veu, violí, guitarra i acordió diatònic que aposta per una certa llibertat interpretativa. Es tocaran i es ballaran tot tipus de danses tradicionals, com ara corrandes, mazurkes, xotis, xampanyes, ball pla, jotes, i molts més, per al primer concert vermut de Festa Major.

 13h
 A la plaça de Sant Joan

 Més informació

Oques Grasses. Després d’un any i mig teixint el nou disc, presenten Fans del sol, apostant per una sonoritat innovadora, arriscada i trencadora. Una de les bandes amb millors intèrprets del panorama musical català, amb un talent, una imaginació i una personalitat única. El seu estil pren risc i s'omple de sonoritats pròpies d'altres racons. 

 00.30h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

Els Magnífics. Qui no ha sentit mai l'inici d'una cançó amb aquell "un, dos, tres, quatre!" i tot seguit ha sonat algun èxit que us ha transportat a algun moment magnífic de les nostres vides. Això viureu tota la nit. DJ SixtyNine, PD Pubilla, DJ Bisbe i DJ Capi comptaran fins a quatre dalt de l'escenari, com aquell grup que tant us agrada, i us posaran les millors cançons perquè passeu una nit magnífica com la que us mereixeu.

 01.30h
 A la rambla de la Girada