Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Cartell musical - 2 de setembre

El Pot Petit. Per als més petits/es, aquest any tindrem amb nosaltres El Pot Petit, un espectacle d’animació  familiar molt festiu i especial que segur que ens fa passar una bona estona. Combina música, contes, titelles i danses. Venen a Vilafranca oferint un gran format, amb vuit músics dalt l’escenari. 

 11h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

La banda d'en Vinaixa. Provinent del Vallès Oriental, ens portaran folck amb melodies tradicionals catalanes i mediterrànies. Amb un caràcter fresc i actual, dinamitzaran amb balls de parella i danses col·lectives a dojo.

13h
 A la plaça de Sant Joan

 Més informació

 

Havaneres amb Xató i Haváname
 


 

XatóEl grup d'havaneres vilafranquí Xató neix a Vilafranca l'any 2000 i actualment està format per Joan Parellada, Jordi González, Ramon Sol i Josep Vila, quatre amics als qui els uneix la passió per la música i el cant de taverna. Xató es distingeix pel seu rigor i qualitat.

 19.30h
 A la plaça de Jaume I

Haváname. El grup Cubà al 100%. Han estat el grup revelació de l’última cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Està compost per 3 veus femenines, acompanyades de guitarra clàssica espanyola i percussió. Interpreten havaneres catalanes i de l'Habana, amb sonoritat cubana. De ben segur, serà una cantada diferent i alegre i on ningú quedarà indiferent.

 19.30h
 A la plaça de Jaume I

 

 


 

Orquestra Metropol. És l´orquestra de ball més nombrosa de Catalunya, amb 12 músics i 5 cantants. La 1a part de ball, amb temes més clàssics arrenjats amb una sonoritat moderna. I la 2a, més jove, amb els grans hits des dels 70 fins a l’actualitat. Ofereixen un concert dinàmic, amb interacció amb el públic i musical teatralitzat.

 23h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació