Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Cartell musical - 29 d'agost

Balkan Paradise Orchestra. Banda integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, totes elles dones. Amants de la música balcànica, transformen melodies tradicionals amb ritmes de tot el món. Oferiran un espectacle carregat d’energia, alegria, festa i improvisació.

 00.30h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

La Chatta. Orquestra d’11 components que compta amb cançons clàssiques de balls de saló, temes disco de tots els temps i el repertori més actual. Tocaran els clàssic-populars, que poden variar des de la sarsuela, l’òpera i el musical, fins a la cançó popular catalana. 

 00.30h
 A la plaça de la Vila

 Més informació

De Cactus. Des d’Ordal, les DE.CACTUS són 4 noies punxadiscs que animaran la primera part de l’empalmada amb una àmplia gamma de repertori musical. 

 01h
 A la zona esportiva

Buhos. Provinents de Calafell, defineixen el seu estil com a rock tropical, un gènere que es mou entre el rock dur i el pop mestís. Aquest 2019 ha guanyat el premi Enderrock per votació popular a la Millor cançó de pop-rock 2018, amb el tema"Volcans".

 02h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

John Jacobsen. L’empalmada continuarà de la mà del vilafranquí d'elit internacional John Jacobsen. És productor, DJ i resident de Pacha Ibiza. La seva àmplia trajectòria inclou remescles realitzades per artistes de talla mundial com Shakira, Bob Marley, Alicia Keys, Alejandro Sanz o Pitbull, entre d’altres. 

 04h
 A la zona esportiva

 Més informació