Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Cartell musical - 31 d'agost

Cobla Ciutat de Girona. Es crea l’any 1975 a partir de la iniciativa de diversos excomponents de les millors cobles-orquestres del moment, com ara de la Principal de la Bisbal i dels Montgrins. La cobla ha participat a importants festivals internacionals però a també en aplecs i ballades d’arreu.

 18.30h
 A la plaça del Tívoli


 Més informació

Green Valley. La banda més important de l’escena reggae/dancehall a Espanya, formada per vascos i catalans, ve a presentar a Vilafranca el seu últim disc “Vajo la Piel”. Les seves cançons plenes de positivisme, però sense abandonar la crítica al sistema actual, han fet de Green Valley una banda internacional

 00.30h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

Auxili. També dels de País Valencià la banda Auxili ve a presentar el seu últim disc “Tresors”. Amb el reggae a les venes, ens intentaran parlar i transmetre tot allò que consideren un tresor a les seves vides.

 02h
 A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

 

Festa All i Oli Olé. Portar al context de l'oci nocturn elements de la cultura catalana: hi hauràPD catxondos i amb barretina, una gogó capgrossa, concurs de beure amb porró, es repartirà   fuet, etc. Tot plegat al voltant de l’eix d’animació de Bola de Drac. 

 00h
 A la zona esportiva
 

Tribut Abba. Tothom en algun dia de festa ha ballat Dancing Queen, Mama mia, Waterloo… Grans himnes del pop de la mítica banda sueca ABBA. Amb TributABBA, podrem reviure aquests grans èxits i retornar amb ells aquells maravellosos anys 70s i 80s

 00.30h
 A la plaça de Jaume I

 

Dj Jordi Rivas. El “DJ”, com el coneixen els seus amics, vindrà per segon any consecutiu a punxar la seva música electrònica. El Palau Baltà i la Plaça de Santa Maria es torna a convertir en la sala més gran de música electrònica comandada un any més per Jordi Rivas.

 02h
 A la plaça de Jaume I


 Més informació

Los Pollos. La banda penedesenca Los Pollos celebra 30 anys i què millor que celebrar-ho a casa seva. Los Pollos ens oferiran un reguitzells de cançons del grup convidades amb grans clàssics del rock que ens faran saltar a tots, des dels més joves als més grans.

 01.30h
 A la plaça de Sant Joan