Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Concurs d'instagram

Alegria, que és Festa Major!

Agafeu el mòbil, feu retrats i participeu en el concurs d’Instagram #concursfmvila19

Ep! Si hi voleu participar, alerta amb aquests 3 punts!

1. Les imatges que pengis al teu perfil, han de transmetre alguna EMOCIÓ de la #fmvila.

2. És necessari que la fotografia s’hagi fet durant la Festa Major i els dies previs, i que la publicació inclogui el hashtag #concursfmvila19.

3. El termini màxim de participació és el diumenge 8 de setembre a les 23.59 h. Teniu temps de descansar i reflexionar quina és la vostra millor imatge del carret.

 

Els afortunats/des seran escollits/des per un jurat compost per una representació de l’Administració, amb el suport del fotògraf oficial de la Festa Major i l’equip de Comunicació, Xarxes i Audiovisuals (La Fatxenda).
Molta sort!

 

Bases del concurs^

Ser seguidor/a del compte d’Instagram @fmvilafranca

 • Tenir un perfil públic. Si no, no podrem veure la teva foto!
 • La imatge s’ha de fer durant la #fmvila. El termini màxim de participació és fins diumenge 8 de setembre a les 23.59 h.
 • La imatge ha de plasmar una emoció de la festa; si no, la fotografia no entrarà al concurs.
 • Cal utilitzar l’etiqueta o hashtag #concursfmvila19. Això no exclou que se’n puguin utilitzar d’altres relacionats amb la festa.
 • La participació en el concurs és gratuïta.
 • La imatge no pot contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
 • La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi apareixen. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.
 • L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
 • L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de la Festa Major, i que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

Jurat i guanyadors/es^

 • Es farà una selecció de 10 fotografies un cop hagi passat el termini de participació. El jurat estarà format per 2 Administradors/es i el fotògraf oficial de la Festa Major: Sergio Ros de Mora, amb el suport de la resta de l’equip de La Fatxenda. Aquesta selecció es penjarà al perfil d’Instagram @fmvilafranca i s’obrirà un període de votació on els usuaris/ àries de la xarxa social podran votar la millor fotografia. Les tres fotografies més votades seran les guanyadores.
   
 • Els noms dels guanyadors/es es faran públics als canals oficials de la Festa Major de Vilafranca.
   
 • Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb els administradors de la Festa Major de Vilafranca a través de l’adreça de correu electrònic festamajordevilafranca@gmail.com per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.

Premis^

1r premi:
Càmera Evil Canon Eos M-100 d’objectiu intercanviable, valorada en 399 €, gentilesa de Foto Penedès.
Impressió de la fotografia ampliada en una lona, gentilesa de Foto Penedès.

2n premi:
Abonament de temporada pels espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori (octubre 2019 - gener 2020), gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Podeu consultar els espectacles a: http://espectacles.vilafranca.cat 
Impressió de la fotografia ampliada en una lona, gentilesa de Foto Penedès.

3r premi:
Visita guiada al celler de la Família Torres i dinar per a dues persones al Jardí Restaurant El Celleret, gentilesa de la Família Torres.
Impressió de la fotografia ampliada en una lona, gentilesa de Foto Penedès.

Drets d’imatge i ús de dades^

Drets d’imatge
Els drets d’imatge de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor/a i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones que guanyin cediran a la Fundació de la Festa Major de Vilafranca del Penedès els drets per utilitzarles (no per a usos comercials), sempre mencionant l’autor de la fotografia.

Ús de dades
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilafranca.
Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.