Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Concurs d'Instagram #concursfmvila23

Concurs d'Instagram

Alegria, que és Festa Major! Agafeu el mòbil, feu fotografies, participeu en el concurs d’Instagram i guanyeu fantàstics premis!

1.    Les imatges han de transmetre alguna emoció de la #fmvila
2.    És necessari que la fotografia s’hagi fet entre el 22 d’agost i el 2 de setembre i que la publicació inclogui l’etiqueta #concursfmvila23
3.    El termini màxim de participació és el dissabte 9 de setembre a les 23.59h. Teniu temps per descansar i reflexionar sobre quina és la vostra millor imatge.

Els afortunats seran escollits per un jurat compost per una representació dels administradors i administradores i de l’equip de l’empresa de comunicació La Fatxenda.
Molta sort!

Bases del concurs

●    Ser seguidor o seguidora del compte d’Instagram @fmvilafranca

●    Tenir un perfil públic. Si no, no podrem veure la teva foto!

●    La imatge s’ha de fer durant la #fmvila. El termini màxim de participació és fins al dissabte 9 de setembre a les 23.59h.

●    Cal utilitzar l’etiqueta o hashtag #concursfmvila23. Això no exclou que se’n puguin usar d’altres relacionades amb la festa.

●    La participació en el concurs és gratuïta i s’hi pot participar tantes vegades com es vulgui. Tot i això, cap participant podrà rebre més d’un dels premis atorgats.

●    La participació en el concurs suposa donar el consentiment a l’organització per fer servir el seu nom i la imatge en el material promocional relacionat amb aquesta campanya.

●    La imatge no pot incloure cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

●    La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi apareixen. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.

●    L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.

●    L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de la Festa Major i que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

●    En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada, l’organització no se’n farà responsable.

●    Les fotografies que no compleixin les bases establertes o que, tot i complir-les, puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. A més, l’organització es reserva el dret de denunciar aquestes fotografies i demanar-ne l’eliminació.

Jurat i guanyadors

●    Un cop hagi passat el termini de participació, es farà una selecció de deu fotografies. El jurat estarà format per dos administradors i l’equip de l’empresa de comunicació La Fatxenda.

●    Aquesta selecció es penjarà al perfil d’Instagram @fmvilafranca i s’obrirà un període de votació en què els usuaris de la xarxa social podran votar la millor fotografia. 

●    Les tres fotografies més votades seran les guanyadores.

●    Els noms de les persones guanyadores es faran públics a través dels canals oficials de la Festa Major de Vilafranca.

●    Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb els Administradors de la Festa Major de Vilafranca a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.

Premis

1r premi:
●    Càmera instantània Instax Fuji SQ1 amb una càrrega de fotos valorada en 139,99 €, gentilesa de Foto Penedès. 
●    Impressió de la fotografia ampliada en acabat llenç, gentilesa de Foto Penedès.


2n premi:
●    Un lot de selecció de formatges, gentilesa de Xerigots. 
●    Impressió de la fotografia ampliada en acabat llenç, gentilesa de Foto Penedès.


3r premi:
●    Una entrada doble per a un dels espectacles professionals de l’Auditori de Vilafranca (a escollir entre “Julieta”, “La Ludwing Band” o “Barcelona Clarinet Players”) gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 
●    Impressió de la fotografia ampliada en acabat llenç, gentilesa de Foto Penedès.

Drets d'imatge i ús de dades

Drets d’imatge
Els drets d’imatge de les fotografies realitzades seran sempre propietat de l’autor o autora i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones que guanyin algun premi cediran a la Fundació de la Festa Major de Vilafranca del Penedès els drets per utilitzar-les (no per a usos comercials), sempre esmentant l’autor de la fotografia.


Ús de dades
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilafranca. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís per posar-se en contacte amb els guanyadors, a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics a través dels canals indicats. 
 

Accessibilitat