Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Cursa de Sant Fèlix

La 8a Cursa de Sant Fèlix tindrà lloc el diumenge 28 de juliol, a les 10.30h del matí, des de la plaça Jaume I. La cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits/es podran escollir entre el recorregut de 2 km o de 4 km. Es tracta de fer el circuit 1 o 2 vegades, respectivament. Com a novetat d’enguany, quan acabi la cursa hi haurà una botifarrada popular a la plaça Jaume I, oberta a tothom.

Les persones que s’apuntin a la cursa obtindran un descompte del 50% en la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020. Aquest descompte no es podrà afegir a altres promocions.

Les inscripcions es podran realitzar properament en els enllaços que detallarem en aquest espai web. També us podeu inscriure presencialment al local de la Festa Major de Vilafranca, els dissabtes al mercat, de 10h a 13:30h, i a la parada dels Administradors al Vijazz.

El preu per participar en la cursa i a la botifarrada és de 7€. També hi haurà la possibilitat de comprar tiquets per l’esmorzar popular el mateix dia de la cursa.

La cursa és organitzada per la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona, Correm per la terra, Club d’Atletisme Vilafranca, Esportiu Penedès i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Accessibilitat