Altres webs municipals

Festival Gloriós

La Festa Major de Vilafranca del Penedès presenta una nova edició del Festival Gloriós.
El Gloriós arriba amb un nou format el cap de semana previ a la Festa Major. Els dies 26, 27 i 28 d’agost hi haurà tres nits de concert prèvies a la celebració de la festa major d’enguany, #lamésdesitjada.

Els concerts començaran a les 23 hores, una hora abans s’obrirà portes, a la zona esportiva municipal.
A les 20 hores s’obrirà la zona Village, amb diferents foodtrucks perquè tothom qui vulgui pugui sopar allà abans dels concerts.

Entrades a la venda
Tiquets per a un concert: 15 euros + 0,68 cèntims de gestió.
Abonament 3 concerts: 40 euros + 2 euros de gestió. 

Compra aquí les teves entrades:

Amb el patrocini d’Estrella Damm i Vallformosa. 

26/08 Divendres. Macaco + Derrumband

Macaco arribarà a Vilafranca per presentar algunes de les cançons del disc que publicarà a finals d'any, titulat Vuelame el corazón, un manual sobre l'amor on conviuen músiques d'arrel, de la rumba a la cúmbia, del folk al tango, guitarres petites i unes bases i beats construïts amb elements orgànics, des d'una paella a unes guitarres del revés.

Els penedesencs Derrumband tornen amb la seva gira A puesto. En la seva incansable reivindicació de la rumba en el vessant més orquestral, aquesta banda amb 3 treballs discogràfics a l'esquena acumula gairebé 15 anys de trajectòria celebrant i creant sinergies de tota mena, amb la música del Gato Pérez, Orquestra Plateria, i totes les ramificacions de la música de ball d'aquí i d'allà.

27/08 Dissabte. Sopa de Cabra + Tàrraco Surfers

Sopa de Cabra presenta els 30 anys de Ben Endins, l'emblemàtic disc en directe, enregistrat a la Zeleste (actual Razzmatazz) i que contenia els grans èxits de la primera etapa dels Sopa celebra trenta anys. L'èxit d'aquell disc va ser aclaparador i els va catapultar com la banda del moment d'una emergent escena que utilitzava el català a les seves cançons de manera desacomplexada. Tres dècades més tard el Ben Endins ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català més de 100.000 unitats venudes. Un retrat d'una generació. Reviu els grans èxits dels de Girona com: Si et Quedes amb Mi, el Boig de la Ciutat, l'Empordà, o Mai Trobaràs.

Tàrraco Surfers és una banda de versions de tots els estils i totes les èpoques musicals a ritme de surf. En el primer viatge en el temps de la història del qual se'n té coneixement, cinc ciutadans romans que vivien a la vora del riu Francolí van anar a parar sense voler a una platja de la Califòrnia de principis de la dècada dels 60's i han generat un espectacle musical on s'interpreten els millors hits de la història.

28/08 Diumenge. Manel + Arribar i ploure

Després d'assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming) amb Per la bona gent i convertir-se en l'únic artista que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català, Manel porta a Vilafranca el millor espectacle de la seva carrera. Produït pel novaiorquès Jake Aron, L'amant malalta és un àlbum que combina tradició i electrònica ampliant les fronteres del seu pop obert al hip hop, l'R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar.

Arribar i ploure neix de la fal·lera de l'actor Ricard Farré i el músic Àlex Pujols per dur a escena un concert diferent que no deixarà indiferent. D'un treball de creació en brota un repertori de cançons originals irreverents, iròniques i afilades que recorren diferents estils musicals amb la peculiaritat que parlen d'aquelles petites grans coses que ens envolten en el nostre dia a dia.

Accessibilitat