Altres webs municipals

Concurs d’Instagram #lamesdesitjada


La #fmvila et convida a compartir fotografies de la Festa Major 2022 a Instagram i guanyar fantàstics premis!

1. És necessari que la fotografia s’hagi fet entre el 22 d’agost i el 2 de setembre de 2022 i que la publicació inclogui l’etiqueta #lamesdesitjada.

2. El termini màxim de participació és el diumenge 4 de setembre a les 23.59 h. Teniu temps per descansar i reflexionar sobre quina és la vostra millor imatge.

Els afortunats seran escollits per un jurat compost per una representació de l’Administració, amb el suport dels fotògrafs oficials de la Festa Major i l’equip de comunicació, xarxes i audiovisuals Carolines.
Molta sort!

Bases del concurs

● Ser seguidor o seguidora del compte d’Instagram @fmvilafranca

● Tenir un perfil públic. Si no, no podrem veure la teva foto!

● La imatge s’ha de fer durant la #fmvila. El termini màxim de participació és fins el diumenge 4 de setembre a les 23.59 h.

● Cal utilitzar l’etiqueta o hashtag #lamesdesitjada.  Això no exclou que se’n puguin utilitzar d’altres relacionades amb la festa.

● La participació en el concurs és gratuïta i s’hi pot participar tantes vegades com es vulgui. Tot i així, cap participant podrà rebre més d’un dels premis atorgats.

● La participació en el concurs suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar el seu nom i la imatge en el material promocional relacionat amb aquesta campanya.

● La imatge no pot incloure cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

● La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi apareixen. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.

● L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.

● L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de la Festa Major i que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

● En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada, l’organització no se’n farà responsable.

● Les fotografies que no compleixin les bases establertes o que, tot i complir-les, puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. A més, l’organització es reserva el dret de denunciar aquestes fotografies i demanar-ne l’eliminació.

Jurat i guanyadors

● Un cop hagi passat el termini de participació, es farà una selecció de deu fotografies. El jurat estarà format per dos administradors i el fotògrafs oficials de la Festa Major, Bernat Cols i Toni Galitó, amb el suport de la resta de l’equip de Carolines Comunicació. Aquesta selecció es penjarà al perfil d’Instagram @fmvilafranca i s’obrirà un període de votació en què els usuaris de la xarxa social podran votar la millor fotografia. Les tres fotografies més votades seran les guanyadores.

● Els noms dels guanyadors es faran públics a través dels canals oficials de la Festa Major de Vilafranca.

● Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb els Administradors de la Festa Major de Vilafranca a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.

Premis

1r premi:

● Càmera Instatània  Fuji Instax Square SQ1 amb una càrrega de 10 fotos, valorada en 139,99 €, gentilesa de Foto Penedès.

● Impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.

● Un berenar per a dues persones a Makondo cafè.

2n premi:

● Un lot de selecció de formatges, gentilesa de Xerigots. I un obsequi de la botiga Lola Casademunt de Vilafranca.

● Impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.

3r premi:

● Una entrada doble per a un dels espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca (setembre 2022 - gener 2023), gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Podeu consultar els espectacles a: http://espectacles.vilafranca.cat. Entrades subjectes a disponibilitat de localitats o a condicions especials d’algun dels espectacles.

● Impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.

Drets d’imatge i ús de dades

Drets d’imatge
Els drets d’imatge de les fotografies realitzades seran sempre propietat de l’autor o autora i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones que guanyin algun premi cediran a la Fundació de la Festa Major de Vilafranca del Penedès els drets per utilitzar-les (no per a usos comercials), sempre esmentant l’autor de la fotografia.

Ús de dades
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilafranca.
Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís per posar-se en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics a través dels canals indicats

Accessibilitat