Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Funcionament de les inscripcions

Els Administradors de la Festa Major presenten les butlletes d'inscripció de la Festa Major dels Petits per les Fires de Maig i la setmana següent es fan arribar a tots els centres escolars de la vila. 

A les butlletes d'inscripció hi ha una graella amb els criteris de participació de cada ball que té representació a la Festa Major dels Petits: edat mínima i edat màxima, nombre de places, nombre d'assaigs a la setmana i mesos d'assaig. Aquests criteris els estableixen els components dels balls de la Festa Major que s'encarreguen d'ensenyar durant els mesos de juliol i agost les coreografies als infants, a més d'informar als pares i mares del vestuari que necessiten i d'acompanyar-los a la cercavila del dia 1 de setembre. 

Per participar a la Festa Major dels Petits hi ha un període de preinscripció. Posteriorment, es fa un sorteig públic de dues lletres que marcaran l'inici de les inscripcions que tindran lloc durant dos dies l'Escorxador. A partir del resultat del sorteig s'estableix una graella d'horaris d'inscripció seguint l'ordre alfabètic. Per a formalitzar la inscripció cal portar un document acreditatiu de l'edat de l'infant i la butlleta d'inscripció omplerta i signada. En cas que el ball en el que es desitgi ballar en primera opció estigui ple, se n'oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. 

Accessibilitat