Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Reunions amb els pare/mares i assaigs

Un cop s'han fet les inscripcions, cada ball fa una reunió informativa pels pares/mares/tutors/tutores dels infants de la Festa Major dels Petits. En aquesta reunió els components dels balls informen dels dies d'assaigs i del vestuari i altres elements (panderos, panderetes, bastons, espardenyes, etc.) que han de portar els infants a la cercavila de la Festa Major dels Petits. Aquest material l'han d'aportar els pares/mares/tutors/tutores. 

La Comissió de la Festa Major dels Petits ha posat en funcionament un grup al facebook (Festa Major dels Petits) per facilitar que els pares i mares que així ho desitgin es puguin posar en contacte per intercanviar el vestuari de la Festa Major dels Petits. 

Després de les reunions de pares i mares, s'inicien els assaigs.

Per tal de participar a la cercavila de la Festa Major dels Petits no es podrà faltar a més de quatre assaigs.