Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La processó il·lustrada

Els dies 29, 30 i 31 d’agost i sota el nom de “La Irrepetible”, els administradors Montse Andrade, Anna de Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho van fer possible un seguit d’accions simbòliques i activitats culturals per recordar la Festa Major del 2020, que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Una d’aquestes accions va ser la processó il·lustrada, una intervenció artística on diferents artistes van plasmar els elements del seguici festiu sobre murs dels carrers per on passa la processó de Sant Fèlix del dia 30. Amb aquesta iniciativa, es va mantenir viu l’esperit de la festa i es va donar visibilitat a diferents personalitats del territori.

El dia 30 d’agost a les 7h del matí, els vint-i-tres artistes van començar a pintar els elements dels seguici que se’ls havia assignat de forma aleatòria. Per a molts d’ells va suposar un repte fer una obra mural de gran format en només 3 hores i el resultat d’aquesta intervenció és el que encara avui perdura a les parets de la vila.

Accessibilitat