Altres webs municipals

La imatge

MMMM studio és un estudi de disseny, comunicació i direcció d'art ubicat a Barcelona, que realitza projectes d'identitat corporativa, packaging i editorial, i peces de comunicació gràfica per a marques de cultura, gastronomia i benestar.

L'equip està integrat per Joan Brull (Vilafranca del Penedès), Gemma Fontanals (Llorenç del Penedès) i Gemma Terol (Alcoi) i s'encarregarà de la imatge de la Festa Major de Vilafranca d'aquest 2020.

La proposta de l'equip és que la seva feina "emocioni, diverteixi, faci pensar o agradi tant que no tinguis paraules per expressar-ho… MMMM". L'equip valora la diversió, l’experimentació, les històries, el color, la sostenibilitat, el feminisme, el diàleg, la personalitat, la llibertat, l’humor, la imperfecció, la curiositat, el compromís social, la confiança i els reptes.

 

Festa per a tothom

La Festa Major de Vilafranca és una celebració on hi tenen cabuda tots els públics, vilafranquins i vilafranquines, petits i grans, a més de tots els visitants que passen per la vila a deixar-se captivar. Cadascú pot veure-hi i fer-hi el que més li interessi de tota l’oferta folklòrico-festiva, creant COMBINACIONS ÚNIQUES, fent de la més típica, una festa major molt PERSONAL.

És una FESTA on TOTHOM hi PARTICIPA a la seva manera. Amb TRADICIONS que es repeteixen any rere any, però que són viscudes de maneres molt diferents per cada persona. Per tot això, MMMM studio ha desenvolupat una identitat dinàmica, on cada aplicació és diferent, però alhora manté una sèrie d’elements que són constants. Una identitat que s’adapta segons el context, igual que la FM s’adapta a tu i les teves preferències.

Per representar aquesta idea han generat una tipografia modular de la qual parteix el logotip que cada cop que el veus és diferent sense perdre identitat. D’aquesta manera les lletres que formen el logotip s’adapten a una retícula base de 4 x 2 blocs on el text FM 2020 s’hi acobla generant quasi infinites variables.

El caràcter totalment canviant i únic de la imatge de la festa l’acaben donant traços dibuixats a mà, que representen els diferents actes, expressions, elements i moments de la celebració. En les seves variants quasi infinites trobarem referències a la pirotècnia, el seguici festiu, els moments familiars, la festa nocturna, la festa dels petits, la música, els espectacles de carrer o els dies anteriors a la Festa Major, com és el dia de Sant Jordi. Sense deixar de banda els que conviden a tots i totes a una bona festa. D’aquesta manera, ens apropiem del caràcter personal de la festa.

I es que la nostra Festa Major és una EXPERIÈNCIA IRREPETIBLE.

Accessibilitat