Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mostra d'espectacles al carrer

El dia 29 d’agost la Festa Major de Vilafranca viurà la XXVIII Mostra d’Espectacles de Carrer, amb l’objectiu d'apropar la cultura a tots els públics mitjançant una programació interdisciplinar que es gaudirà a les places i carrers de la vila.

Veurem espectacles com The Vals Paper de Moi Jordana, Zeepelin de la Baldufa, Ye Orbayu de la Companyia Vaques i Ladies de l’Escola La Vertical de Vilafranca.

El programa està coordinat per Marta Amat, Xavi Cabré, Mònica Moliner, Neus Montané i Bruno Valls.

The Vals Paper^

Moijail Jordanov ens vol oferir el seu millor concert. Diu que la vida és com un VALS, harmònica, fluida i senzilla. Però a vegades no és tan fàcil. En un imprevist, la melodia pot esdevenir caòtica i no trobar el compàs, la partitura, els papers, i allò que dóna seguretat desapareix per moments. Teatre gestual, música en directe, participació i malabars ompliran l’escenari de poesia i comicitat.

 A les 00:15h
 A la plaça Lluís Via
A càrrec de la Companyia Moi Jordana

Zeepelin^

Un viatge sense precedents ens endinsa al món del somni i la imaginació. Monsieur Bocamoll, Marcello l’Inventor mecànic i Ursus el valent Pilot acròbata ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principi del segle XX.

 A les 00:30h
 Al carrer dels Ferrers, plaça de la Constitució, plaça de l'Oli i plaça de Jaume I
A càrrec de la Companyia La Baldufa

 

Ye Orbayu^

Un parell d'homes madurs i contundents al costat d'un músic polivalent creen una peça desequilibrada, agraïdament grotesca; una dansa descompassada de bèsties desolades, un duo de clowns desfasats tractant de seduir, i seduir-se… fent equilibris sense parany sobre taules, cadires i ampolles de cava.

 A la 1:30h
 A la plaça de Jaume I
A càrrec de la Companyia Vaques

 

 

Ladies^

Ladies és un espectacle de circ inspirat en el cabaret Moulin Rouge de París i combina les teles acrobàtiques amb la dansa, l’acrobàcia, el teatre i l’expressió corporal.

 A la 2:20h
 A la plaça Vall del Castell
A càrrec de la Companyia Acrobatistes, de l’escola La vertical de Vilafranca.