Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Mostra d'espectacles al carrer

El dia 29 d’agost la Festa Major de Vilafranca viurà la XXVIII Mostra d’Espectacles de Carrer, amb l’objectiu d'apropar la cultura a tots els públics mitjançant una programació interdisciplinar que es gaudirà a les places i carrers de la vila.

Veurem espectacles com The Vals Paper de Moi Jordana, Zeepelin de la Baldufa, Ye Orbayu de la Companyia Vaques i Ladies de l’Escola La Vertical de Vilafranca.

El programa està coordinat per Marta Amat, Xavi Cabré, Mònica Moliner, Neus Montané i Bruno Valls.

The Vals Paper^

Moijail Jordanov ens vol oferir el seu millor concert. Diu que la vida és com un VALS, harmònica, fluida i senzilla. Però a vegades no és tan fàcil. En un imprevist, la melodia pot esdevenir caòtica i no trobar el compàs, la partitura, els papers, i allò que dóna seguretat desapareix per moments. Teatre gestual, música en directe, participació i malabars ompliran l’escenari de poesia i comicitat.

 A les 00:15h
 A la plaça Lluís Via
A càrrec de la Companyia Moi Jordana

Zeepelin^

Un viatge sense precedents ens endinsa al món del somni i la imaginació. Monsieur Bocamoll, Marcello l’Inventor mecànic i Ursus el valent Pilot acròbata ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principi del segle XX.

 A les 00:30h
 Al carrer dels Ferrers, plaça de la Constitució, plaça de l'Oli i plaça de Jaume I
A càrrec de la Companyia La Baldufa

 

Ye Orbayu^

Un parell d'homes madurs i contundents al costat d'un músic polivalent creen una peça desequilibrada, agraïdament grotesca; una dansa descompassada de bèsties desolades, un duo de clowns desfasats tractant de seduir, i seduir-se… fent equilibris sense parany sobre taules, cadires i ampolles de cava.

 A la 1:30h
 A la plaça de Jaume I
A càrrec de la Companyia Vaques

 

 

Ladies^

Ladies és un espectacle de circ inspirat en el cabaret Moulin Rouge de París i combina les teles acrobàtiques amb la dansa, l’acrobàcia, el teatre i l’expressió corporal.

 A la 2:20h
 A la plaça Vall del Castell
A càrrec de la Companyia Acrobatistes, de l’escola La vertical de Vilafranca.