Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

7a Cursa de Sant Fèlix

17 de abril de 2018

Quan les iniciatives es consoliden es converteixen en tradicions. Així arribem a la setena edició de la cursa de Sant Fèlix, que enguany tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de juny de 2018. La cursa de Sant Fèlix, emmarcada dins dels múltiples actes previs de la nostra festa gran, any rere any va superant-se en nombre de participants.

Aquest any però, la cursa ve carregada de novetats!

· A les 9h del matí celebrarem la Cursa Especial de Sant Fèlix, una cursa que ens fa especial il·lusió i que té una clara intenció integradora ja que tothom hi està convidat a participar.

· A les 10h donarà inici la 7ª cursa de Sant Fèlix. La cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits podran escollir entre el recorregut curt (2 km.) o el llarg (4 km.). Es tracta de fer el circuit una o dues vegades respectivament. 
Les dues curses tenen sortida i arribada a la plaça de Jaume I, seguint el mateix recorregut de la processó de sant Fèlix del 30 d’agost.

· I a les 11h celebrarem la Cursa Familiar Popular. Una cursa d’orientació pels carrers més cèntrics de la vila carregada de proves festamajorenques. Aquesta cursa començarà a la plaça de Jaume I i finalitzarà al Parc de Sant Julià.

Acabarem la matinal amb un Concert Vermut, a les 13h, a càrrec de DJ Patata a la plaça del Penedès de Vilafranca!

US HI ESPEREM!

 

Preus i inscripcions

Cursa                                                           

Cursa de Sant Fèlix de 4km o 2km 

Cursa Especial Sant Fèlix         

Cursa d’Orientació Familiar Sant Fèlix

Preus

6€ majors de 10 anys | 3€ Menors de 10 anys.

3€ per tothom.

5€ majors de 10 anys | 3€ menors de 10 anys.

* Per cada inscripció realitzada, es regalarà un buff.

 

Llocs presencials per inscriure’s:

Cal Fregues. Tardes de 16 a 21h.

Fisioteràpia El Centre. Tot el dia.

Parada Administradors 2018 per Sant Jordi.

Estand Administradors 2018 a les Fires de Maig.

Parada dels dissabtes al mercat, després de Fires de Maig.

Accessibilitat