Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Castellers de Vilafranca, Vella i Joves de Valls, i Jove dels Xiquets de Tarragona actuaran per Sant Fèlix

08 de abril de 2019

(C) Xavi Marmol

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca han anunciat fa uns minuts el cartell de colles castelleres que actuaran la propera diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, el 30 d’agost de 2019. Seran la colla dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

En una roda de premsa celebrada aquesta tarda a la Sala de la Taula Rodona de l’Ajuntament de Vilafranca, els Administradors han indicat que el principal criteri d’elecció de les quatre colles que seran a plaça per Sant Fèlix, és l’assistència de les 4 millors colles del moment. “Considerem que pels castells assolits la temporada passada, aquestes són les millors colles. I per dinàmica i trajectòria recent de les colles, considerem també que aquestes són les que han de venir”, explica el quintet organitzador de la Festa Major de Vilafranca. Els cinc Administradors vilafranquins reconeixen que la decisió no ha estat fàcil, i asseguren que “volem fer la millor diada possible i hem estat el màxim d’objectius”. “Els Minyons han fet grans diades a Vilafranca i això ens generava molts dubtes. És una colla de les que més valora la plaça vilafranquina i sempre que han vingut han donat al màxim”, han explicat.

Jordi Bertran, Cap de Plaça

D’altra banda, també s’ha anunciat que, continuant la mateixa línia dels últims anys, aquesta festa major es comptarà amb la figura del Cap de Plaça. El gestor cultural Jordi Bertran tornarà a ser el Cap de Plaça de les diades castelleres del 29 i el 30 d’agost.