Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Convocatòria del Ball dels Malcasats

26 de març de 2018

El Ball dels Malcasats de Vilafranca obre una convocatòria per incorporar nous membres al grup. Aquest ball parlat realitza les seves actuacions durant les tardes del 29 i 30 d’agost per diferents places de la Vila, fent un tipus de teatre en vers on es repassen de forma satírica, grollera i malparlada les diverses vicissituds de la vida social i política actual.

El grup fa aquesta crida per tal d’incorporar nous membres al ball (actors, actrius, maquilladors, dramaturgs i president de la República). Per poder formar part del grup, l’únic requisit és ser major d’edat.

Les persones interessades cal que es posin en contacte amb el ball, a través del correu electrònic: malcasatsdevilafranca@gmail.com

Accessibilitat