Altres webs municipals

Notícia

El cartell musical de la Festa Major de 2019 inclou propostes per a tots els públics

26 de juny de 2019

Els Administradors hem presentat el cartell musical d’aquesta propera Festa Major, amb propostes per a tots els gustos i edats. L’objectiu ha estat fer una programació musical equilibrada que ofereixi música per a totes les edats, assequible al pressupost i, a la vegada, potent i atrevida, que inclou molts dels grups que aquest any protagonitzen els principals festivals de música catalans. La programació presenta 6 dies consecutius de música, des del 28 d’agost, després del pregó, fins al 2 de setembre amb el tradicional ball de cloenda a la rambla.

El cartell musical de la Festa Major 2019 és obert a grups de trajectòria nacional i internacional, com és el cas de Green Valley, Huntza, Auxili, Smoking Souls i Oques Grasses, i també dona espai i visibilitat a músics i projectes vilafranquins i penedesencs, com poden ser Dj John Jacobsen, los Pollos, La cobla Catània, el grup d’havaneres Xató, les De Cactus i Jordi Rivas.

Consulta aquí el cartell musical complet

Música de Banda

Pel que fa a la música de banda, la convidada d’aquest any és la Banda de l’Escola Conservatori Municipal Mestre Montserrat, de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una formació de més de 70 components (entre alumnes i mestres), que acompanyarà cercaviles i processons, i protagonitzarà alguns concerts amb sarsueles, bandes sonores de pel·lícules, música per a la mainada i ball d’envelat.

La Banda de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet de Vilafranca actuarà en la “dormida” per portar els entremesos del 31 d’agost a la nit fins a la Casa de la Festa Major, i en la processó del mateix dia 31 al vespre.

Hem fet una playlist a spotify amb el nom de Festa Major de Vilafranca 2019, on podreu escoltar alguns dels temes que sonaran aquesta Festa Major.

 Us convidem a seguir-nos! 

 

Accessibilitat