Altres webs municipals

Notícia

El Consell de la Festa Major rep el premi BEST 2016, que atorga l’Agrupació de Bestiari Festiu

13 de desembre de 2016

 

L'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ha concedit el premi BEST 2016 en la categoria d'entitat o associació al Consell de la Festa Major de Vilafranca, en reconeixement a la capacitat d'organització d'una ciutat i de tot el teixit associatiu cultural, que ha esdevingut modèlica, exemplar i única a Catalunya, que vetlla per al compliment i l'assessorament en el Protocol de Festa Major i en promou l'estudi i la difusió dels elements del patrimoni festiu.

L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, convoca els premis BEST al reconeixement a la societat pel foment dels valors de la cultura popular i tradicional catalana. El nom dels guanyadors es va saber durant la darrera gala Festivitas Bestiarum que aquest any s'ha fet a la ciutat de Badalona i aquest dimarts els vicepresidents de l'entitat, Mateu Tres i Jaume Múria, han fet entrega del guardó als regidors Raimon Gusi i Aureli Ruiz, i la portaveu del Consell de la Festa Major de Vilafranca Imma Pulido.

El jurat dels premis BEST va valorar “la singularitat del model organitzatiu de la festa major vilafranquina, ressaltant la implicació de la població i del teixit associatiu”. Segons ha explicat Mateu Tres van assistir “a una ponència sobre l'organització de festa major, que va fer decantar-nos clarament per aquesta candidatura”. En nom del Consell de la Festa Major, Imma Pulido ha agraït el guardó, perquè “és evident que des del Consell es fa una tasca que queda diluïda, volgudament silenciosa, però agraïm molt el reconeixement”.

Per la seva part, el regidor de Cultura, Raimon Gusi, ha assenyalat que aquest “és un premi col·lectiu” i afegia un reconeixement per a les persones que formen part del Consell de la Festa Major “que treballen de valent, perquè estimen la Festa Major i posen tota la seva bona intenció a l'hora de treballar”. Finalment, el regidor Aureli Ruiz, reiterava l'agraïment a l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular i Catalunya pel reconeixement “a l'esforç per preservar i cuidar la festa que fan persones, vinculades o no a la festa, que reben l'encàrrec de lAjuntament per organitzar-la”.

Accessibilitat