Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El dia 29 d’agost se celebrarà la XXVIII Mostra d’Espectacles de Carrer

24 de juliol de 2019

ZeepelinLadiesYe OrbayuThe vals paper

El dijous 29 d’agost se celebrarà la XXVIII Mostra d’Espectacles de Carrer de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. Els Administradors han presentat el cartell, amb 4 espectacles que es podran veure en diferents espais del centre de Vilafranca. 

Sota la coordinació de Marta Amat, Xavi Cabré, Mònica Moliner, Neus Montané i Bruno Valls, el programa inclou espectacles com The Vals Paper de Moi Jordana, Zeepelin de la Baldufa, Ye Orbayu de la Companyia Vaques i Ladies de l’Escola La Vertical de Vilafranca.

L’objectiu és apropar la cultura a tots els públics mitjançant una programació interdisciplinar que es gaudirà a les places i els carrers de la vila.