Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El programa de la Festa Major es presenta embolicat en una capsa de postres

21 de agost de 2018

Amb la sortida de la Capta, s'ha presentat el programa, estampa i regal d'enguany. Embolicat en una capsa de postres, el programa va acompanat de d'un joc de cafè, disseny de Giny Comunicació i la Fundació l'Espiga, autors de la imatge gràfica festamajorenca de 2018.

Pel que fa al programa, l'administrador Xavi Aranda comentava que, “seguint amb el contingut social que se li ha volgut donar enguany a la festa, una part del contingut el protagonitzen els usuaris de Mas Albornà i de la Fundació l’Espiga, que expliquen les seves vivències a l’entorn de la Festa Major”. Les il·lustracions de la portada i contraportada del programa de mà i de la capsa de postres són obra dels mateixos administradors, "perquè són ells qui ens han organitzat i embolicat la festa i ens la donen com a regal. Ara només queda viure-la i menjar-la", apuntava Raimon Gumà, des de Giny Comunicació. 

El preu del programa és de 30 euros, més la voluntat. Es pot comprar aquests dimarts 21 i dimecres 22 d'agost en els espais de la capta, que a les tardes instal·la una carpa en diferents places dels barris.

Dimarts, 22 d'agost, de 18 a 21h
Molí d’en Rovira. Plaça Vilanova
Sant Julià. Plaça de la Sardana
Poble Nou. Parc del Tívoli

Dimecres, 23 d'agost, de 18 a 21h
La Barceloneta. Carrer Barba i Roca
Les Clotes. Carrer Torrelles de Foix
L'Espirall. Plaça Doctor Bonet
La Girada. Rambla de la Girada