Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Els Administradors obren per Sant Jordi la campanya “Apadrina un tro” de la Festa Major

16 de abril de 2019

Per Sant Jordi comença la campanya Apadrina un tro de la Festa Major de Vilafranca del Penedès, que compta amb la col·laboració de la Fundació l’Espiga i la Fundació Mas Albornà.

Els trons es posaran a la venda dimarts vinent, diada de Sant Jordi, a la parada que els Administradors tindran a la rambla de Sant Francesc. A la parada s’hi podran comprar roses, llibres, figures, polseres i tasses relacionades amb la Festa Major. Enguany, les persones del centre ocupacional l'Espiga i de Mas Albornà han elaborat uns 750 trons simbòlics en forma de clauer i de diferents colors: a més dels vermells i verds, s’hi han incorporat trons liles i grocs.

Aquesta tasca es realitza amb la màxima il·lusió i ajuda a fer que la tronada sigui cosa de tothom. La idea de la campanya és que cada persona que compra un tro simbòlic, n'apadrina un de real que explotarà el dia 29 d’agost a la Tronada. Així doncs, comprar un tro implica col·laborar directament amb les despeses de la Tronada.  

A part de la Fundació Mas Albornà i la Fundació l’Espiga, la parada compta amb la col·laboració de joiera Moner, l’empresa d’elements promocionals de les festes populars Festiari, i del projecte de contes personalitzats Mirall de contes.