Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Festa de presentació de la programació musical de la FM2018

04 de juny de 2018

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2018 ja tenen tancada la programació musical de la propera edició de la festa. Per presentar-la han programat per aquest dissabte 9 de juny, a les 19h, una festa oberta al públic, que tindrà lloc al Restaurant CIM de la muntanya de Sant Pau. Durant aquesta festa s’anirà desvetllant la programació musical de la Festa Major 2018. L’entrada a l’acte serà totalment gratuïta.

En el decurs de l’acte hi haurà l’actuació musical del Dj Format C, un discjòquei especialitzat en fer remescles de cançons i punxar-les en directe, utilitzant tècniques «scratch». Alhora, acompanya les seves actuacions en directe amb videoclips dels grups que sonen en la seva selecció.

Accessibilitat