Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Instagram Live amb els pregoners de la FM 2020

08 de abril de 2020

Aquest dijous 9 d’abril, a les 21h, els administradors i administradores de la #fmvila 2020 han preparat una sessió d’Instagram Live amb l’Anna Gual Vendrell i el Jaume C. Pons Alorda, el matrimoni de poetes que enguany farà el pregó de la #fmvila 2020.

La sessió estarà moderada per la periodista de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, Laia Paretas, i els seguidors i seguidores del compte de la @fmvilafranca i @rtvvilafranca podran formular preguntes a la parella. A més, com que els pregoners han volen fer un pregó participatiu a través dels Jocs Florals de la Festa Major, s’aprofitarà el directe per aprofundir-hi encara més.

Accessibilitat