Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Ja es coneixen els Administradors de la Festa Major 2018

04 de desembre de 2017

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha presentat aquest dilluns 4 de desembre el nom de les cinc persones que formaran part del quintet administrador de la Festa Major de Vilafranca del 2018. Tres dones i dos homes molt joves, d'entre 45 i 24 anys, són els escollits per organitzar la propera edició de “la més típica”:Xavi Aranda, Lídia Blasco, Foix Ortiz, Esther Ribas i Dani Saumell.
 

XAVI ARANDA
Té 37 anys  i treballa de comunicador digital i assessorament en eines digitals a la cooperativa Colectic de Barcelona.Va formar part de la Moixiganga, del Ball de Diables i del Consell de la Festa Major. Ha col·laborat amb vàries entitats com el COET, Correm per la terra i l’Obrador Cultural, i en varis projectes culturals.  

LÍDIA BLASCO
Té 24 anys i treballa de fisioterapeuta. Va ballar panderos des del 2013 fins al 2015 i a la FM Petita els anys 2003 i 2004. Col·labora amb entitats com l’Associació d’entrenament i educació corporal (3E) i la Bauma- escola d’escalada. Pertany a la colla Castellers de Vilafranca.  

FOIX ORTIZ
Té 29 anys. És llicenciada en Magisteri i en Psicopedagogia i és mestra a l’Escola Mas i Perera de Vilafranca. És membre de la Junta Directiva del Club Rítmica Vilafranca i del grup de coordinació del seminari de Biblioteques Escolars de l’Alt Penedès. Va ser membre del ball de Nans de la FM des de l’any 2004 fins al 2008. També va participar a la Festa Major petita portant els gegants i durant molts anys, com a setrillera a la Capta.


 

ESTHER RIBAS
Té 45 anys, casada i és mare d’un nen. És pintora i artesana i actualment treballa d’administrativa a l’empresa marbres Masó de Vilafranca. Forma part de la Coral del Centre Excursionista del Penedès i és presidenta de l’Associació de Veïns del centre de Vilafranca. Va ballar al ball de Figuetaires a la primera FM dels petits. Ha participat en diferents edicions del Firart i des del 2005 és membre del cor dels Goigs. Durant molts anys ha tingut una botiga d’artesania especialitzada en articles relacionats amb la FM i el món casteller. 

 

DANI SAUMELL
Té 39 anys, casat i pare de dues nenes de 7 i 8 anys. És delegat comercial d’Instal·lacions Parera S.L. de Vilafranca. Component dels Xicots de Vilafranca des de 2002  i amb responsabilitat des del 2014 com a Vicepresident les dues primeres temporades i com a tresorer actualment. També ha format part des del 2016 de la Comissió de festa de Martir’s Street. 

 

Accessibilitat