Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La Fatxenda, comunicant la Festa Major

10 de gener de 2019

En aquest cas, tres no són multitud, ni a la cadira li falta una pota.


Som la Fatxenda, la factoria de comunicació i creació audiovisual que tenim el deure (i el privilegi) de comunicar-vos i il·lustrar-vos la #fmvila. 
Abans de la festa, ja hem fet centenars de fotografies, durant la festa, en farem milers. Portem quantitat de minuts de material audiovisual enregistrats... i els que ens queden! 
Som els captadors de records i la veu digital dels administradors i administradores. Anem enfeinats bastants mesos abans, però no cal dir que anem de bòlit els dies previs i els dies de la festa; com tots, vaja, que anem d'una punta a l'altre de la vila per encarregar els postres o comprar la carn dels canelons. 


Però sabeu què passa? Que ens encanta mantenir viva la festa més enllà del caliu de les processons, la remor de les diades castelleres o els decibels dels concerts. 
És gratificant el moment que ens doneu les gràcies per haver pogut veure la tronada mentre treballeu (no us han donat festa) o espereu l'avió a l'aeroport de Sydney mentre reseu al Gloriós, perquè no hi hagi retards i poder arribar a la diada del 30. 
De vosaltres només esperem que ens ajudeu a il·lustrar la festa a través de les vostres xarxes amb el hastag #fmvila i participeu al concurs d’Instagram.

Moltes gràcies i ens veiem a les xarxes!


Eva Bertran, Jordi Canchales i Sergio Rosdemora