Altres webs municipals

Notícia

La Festa Major 2017 recull tot el cartell musical en el festival El gloriós

20 de juny de 2017

La Festa Major de Vilafranca 2017 estrena festival musical. El gloriós és la proposta dels Administradors de la festa major de recollir tota l'activitat musical entre els dies 27 d'agost i 2 de setembre, en un cartell amb propostes per a tots els públics i estils. 

L'administrador Jordi Milà explica que El gloriós "englobarà tot el cartell musical, de totes les franges horàries i edats i tots els estils musicals. El cartell musical s'ha anat augmentant en qualitat en els darrers anys, i ja que hi ha hagut uns precedents molt bons en els últims anys, hem pres la decisió d'empaquetar-lo tot sota un paraigua de festival".

Els Administradors han presentat el cartell, a manca de desvetllar un últim nom que es donarà a conèixer el 29 de juliol. Han avançat noms com Joan Miquel Oliver, Gertrudis, Dorian, Ramon Mirabet, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, Joan Rovira, Guille Milkiway o Miqui Puig. Hi haurà també concert per als més petits amb Dàmaris Gelabert, i el ball d'orquestra amb la Maravella o La Soul Machine.Grups locals com Derrumband, Gina & The Tonics i DJ Patata i la Cara B DJ Set, que posaran música a l'empalmada.

La Banda de Cardona torna a participar a la Festa Major vilafranquina, en processons i concerts. Van avançar però, que serà la banda de l'escola municipal de música M.Dolors Calvet qui acompanyarà la processó del dia 31 a casa d’una de les dues administradores.

Campanyes de sensibilització
Els Administradors han anunciat que impulsaran tres campanyes de sensibilització aquesta Festa Major de 2017.

1. Campanya de reducció de residus, amb la venda del got del festival El gloriós perquè es pugui utilitzar a les barres de tota la festa. 
2. Campanya contra les agressions sexistes. Amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca, s'oferirà un espai d’atenció on qualsevol persona s’hi pugui adreçar.
3. Campanya de prevenció del consum de drogues, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca i el pla Indrogs.

 

Accessibilitat