Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La Festa Major promou les mones amb elements del folklore vilafranquí

20 de març de 2018

Els Administradors de la FM2018 promouen de cara a la propera celebració del Dilluns de Pasqua, la venda de les mones temàtiques de Festa Major. Es tracta d’incorporar alguna de les figures del Festiari disponibles a la col·lecció de la Festa Major vilafranquina.

Actualment, es poden adquirir les figures representatives del Drac, l’Àliga i els Gegants Ferragut i Elisenda, dels Cagrossos Humbert, Roseta, Zingarel·la i Canyamàs, i el Diable. Aquestes figuretes són de goma i es venen a un preu de 25€ la unitat (Drac, Àliga i Gegants) i de 18€ la unitat (Capgrossos i Diable).

Les mones festamajorenques amb les figures del seguici festiu es poden comprar en cinc establiments de la Vila: Pastisseria Galí, Pastisseria Bertran, L’Ivori, Forn Rius i Fleca Pares. També es poden encarregar, només les figures, per whatsapp als números 617 103 448 i 690 115 414.

Accessibilitat