Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La imatge de la FM2019 relaciona els diferents elements de la festa amb el sentit del gust

27 de febrer de 2019

Aquesta setmana s’ha presentat la imatge que Ladyssenyadora ha cuinat per a la Festa Major de 2019, una proposta gràfica que evolucionarà a mida que s’acosti la festa i que jugarà amb els significats de diferents elements festamajorencs, apropant-los a la gastronomia. Des de Ladyssenyadora expliquen que “els pobles s’expliquen i s’entenen per mitjà de la seva gastronomia. Les menges són cultura, tant tradicional com contemporània, i quina millor manera d’explicar la Festa Major de Vilafranca del Penedès que amb plats i àpats de tota mena i condició”. En presència dels Administradors d’aquest any s’ha presentat la primera de les propostes gràfiques, que relaciona la tronada amb el popular caramel Peta Zeta.

El plantejament passa doncs per una proposta de joc “amb els sentits i significats, fent arribar la festa al sentit del gust. N’hi haurà de dolços, salats, àcids i amargs. Festival i cabaret, que s’acabarà traduint en un receptari folklòric-fantàstic”. Segons expliquen els dissenyadors “recollim l’herència del pop art per oferir un espectacle de varietats, on cada element de la festa és concebut com un número únic i especial”.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2019 van descobrir la versió definitiva de la imatge festamajorenca aquest dimarts en roda de premsa, assenyalant la confiança i garantia de qualitat que ofereix Ladissenyadora, una empresa “amb un recorregut, un estil propi i una empremta particular que sabran impregnar a la Festa Major 2019”, indicava l’administradora Laura Pascual.