Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La periodista Anna Vallhonesta Espinosa serà la pregonera de la Festa Major de Vilafranca 2023

01 de febrer de 2023

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca 2023, Anna Benach, Laura Cabezas, Oriol Bertran, Laura Bages i Jacques Planas, han presentat aquest dimecres al vespre, en un acte obert a tothom a l'auditori de VINSEUM, a la periodista Anna Vallhonesta Espinosa com a pregonera d'enguany.

Laura Bages, en nom dels administradors i administradores de la FM 2023, ha confessat que, de seguida, van pensar en ella com a candidata. Els motius de l’elecció, ha exposat, han estat diversos. El quintet considera que “es tracta d’una dona referent en el periodisme de casa nostra”. Han apuntat que “durant anys, ha estat la persona que ha explicat l'actualitat municipal des de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió. També, és clar, la de la Festa Major”. A més, també han assenyalat que “compta amb una important trajectòria com a comunicadora en el món dels castells”. També han volgut destacar “la seva progressió professional en l’àmbit català, que l’ha situat com una de les periodistes de referència al conjunt del país”.

 

Anna Vallhonesta
Anna Vallhonesta Espinosa, pregonera de la FM2023
Editora i presentadora del programa No ho sé de RAC1. Ha estat guionista d'El Món a RAC1 amb Jordi Basté durant 3 temporades i del Via Lliure durant tres temporades més. També va dirigir i presentar El Món a RAC1 l'estiu del 2022. Llicenciada en Periodisme i Màster en Comunicació Social a la Universitat Pompeu Fabra, també ha treballat a Penedès TV i Ràdio Vilafranca durant 7 temporades i ha retransmès les diades castelleres per RAC1 i La Xarxa-TV3.