Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

A la venda, la loteria de la Festa Major de Vilafranca!

14 de novembre de 2023

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca 2024 Imma Badell, Josep Maria Feliu, Imma Galofrè, Arnau Martí i Iris Serra han anunciat que ja es poden comprar les participacions de la loteria.
.Enguany, el quintet ha decidit jugar a “La Grossa amb la Dooble”  l’alternativa catalana a les participacions tradicionals, pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.
A cada bitllet hi ha un número individual (el de la Grossa) i un de comú de la Festa Major de Vilafranca (el de la Dooble). Cada participació té un cost de 5€ i 1€ de cada butlleta va destinat a la Festa Major 2024.

La Grossa


La loteria es pot comprar als diferents establiments col·laboradors: Pastisseria Bertran (Carrer de la Cort), Forn de pa Mitjans (Plaça de la Vila), Teixits Solà (Carrer de Santa Maria), Mobles Feliu (Carrer de la Font), Impremta Esteva (Plaça de la Constitució), Xarcuteria Cal Valls (Carrer de Sant Julià), Forn de pa Rius (Rambla de Sant Francesc, Rambla de la Girada i Carrer de l’Espirall), La Biciclera (Carrer del General Cortijo), Fleca Parés (Avinguda de Tarragona), Llibreria Pujol (Plaça de la Vila), Forn de Sant Joan (Carrer de Sant Joan), Merceria Puig (Plaça de la Constitució), Pastisseria Galí (Carrer de la Cort), Farmàcia Planas Huguet (Rambla de la Girada), Fisioteràpia El Centre (Carrer Subirats), Foto Espirall (Carrer de l’Espirall), Farmàcia Avinguda Tarragona (Avinguda de Tarragona), Carns Uberni (Avinguda de Tarragona) i Farmàcia de Sant Julià (Carrer de l’Arboç).

El sorteig serà el 31 de desembre.