Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

A la venda un cartell com a peça de col·leccionista

06 de juny de 2018

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat un nou producte de marxandatge: el cartell de la Festa Major, dissenyat pels usuaris i usuàries de la Fundació l’Espiga i Giny Comunicació, autors de la imatge gràfica d’aquest 2018. El cartell està serigrafiat manualment, a 5 tintes color i té una mida de DIN A2. D’aquest cartell només se n’han fet 200 unitats, que es posaran a la venda aquest dissabte a la parada que els Administradors planten a la plaça de la Vila, a un preu de 25€/unitat.

Segons han explicat els Administradors de la Festa Major 2018, l’objectiu de l’edició d’aquest element és “recuperar el prestigi del cartell com a peça de col·leccionista i com a peça valuosa”. En els últims anys, el cartell havia perdut força comunicativa, ja que el terreny digital i el del marxandatge havien guanyat més presència en l’entorn comunicatiu de la festa. Anys enrera però, el cartell de la Festa Major tenia la funció d’anunciar tota la festa i de comunicar-la gràficament.

Aquest cartell no substitueix el cartell que es facilitarà a les empreses i comerços que col·laboren amb la Festa Major, sinó que serà únicament i exclusiva un producte del catàleg de marxandatge festamajorenc.