Altres webs municipals

Notícia

L'alcalde presenta els Administradors de la Festa Major 2019

08 de novembre de 2018

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, han presentat aquesta setmana els cinc Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès de 2019. Són Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno Laura Pascual, tots cinc vinculats a la festa major com a exballadors o balladors en actiu. Amb una mitjana d'edat molt jove, seran els encarregats d'administrar la propera convocatòria festamajorenca.

Sara Baeza Galí. Té 24 anys, és soltera i viu al barri del Centre Vila. Estudia Dret a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i treballa a l'empresa familiar i donant classes de repàs escolar. Des de fa uns mesos, participa en el Consell Municipal per la Igualtat i en entitats juvenils de la vila. Ha ballat al Ball de Panderetes els dos últims anys. 

 

 

Josep Batet Rovirosa. Té 43 anys, és casat i pare d'un nen i una nena. Viu al barri del Poble Nou. Llicenciat en Ciències Econòmiques i empresarials, treballa a Bodegues Torres com Staff de Direcció General i responsable de Corporate Venturing. És membre del Patronat de la Fundació Escolar Sant Josep. Va ser monitor del GEP durant dos anys, va ballar a la Festa Major com a membre dels diables i després va ballar als Pastorets. 

 

Guillem Codorniu Miret. Té 26 anys, és solter i viu al barri de Les Clotes. És graduat en Història i actualment treballa en un projecte d'arxius i gestió documental a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per l'empresa Logisdoc. Va ser monitor i responsable del GEP de Vilafranca, i membre organitzador de les trobades TrocaJove, D-Format i Vèrtex. Ha ballat a la Moixiganga i actualment és ballador de l'Àliga. Ha estat membre de la Comissió de seguiment de la cercavila i pertany a la Comissió parroquial de la Festa Major. 


Jonathan Moreno Molina. Té 34 anys, és solter i viu a Sant Julià. És tècnic de dinamització sociocultural dels municipis de Les Cabanyes i de Castellví de la Marca, en les àrees de cultura, joventut, ensenyament i gent gran . També és coordinador de projectes pedagògics a l'empresa penedesenca +KeLLeure. Ha participant en el Carnaval de Vilafranca i és membre del Ball de Panderos. També està en actiu amb els Capgrossos de Vilobí i ha estat monitor dels Capgrossos a la Múnia, panderos petits de Vilobí, Agrupament Escolta, etc... 


Laura Pascual Albertí. Té 30 anys, és soltera i viu al barri de Sant Julià. Llicenciada en Comunicació i Audiovisual, actualment estudia el grau d'Educació Social a la UOC. Treballa a l'Ajuntament de Font-Rubí com a directora Tècnica de Cultura, Igualtat i Agermanament. Ha estat membre del Cor Xamusia i fundadora de l'Associació Phul Maya, entitat vilafranquina que realitzava projectes socieducatius al Nepal (actualment inactiva). Ha ballat amb el Ball de les Gitanes de Vilafranca. 

 
 
Accessibilitat