Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Lliurament de l’estampa de Sant Fèlix a l’alcalde de Vilafranca

25 de agost de 2022

Els administradors i administradores de la Festa Major de 2022 han fet entrega aquest matí de l’estampa de Sant Fèlix a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull

L’estampa, obra d’Aura Gumà Saumell, presenta un Sant Fèlix dibuixat amb retoladors i bolígrafs negres, làmines de pa d'or enganxades a una fusta, rajoles hidràuliques de fons i uns Tamagotchis que incorporen una nota de color i simbolisme digital. 

L’Alcalde ha rebut l'original que, com cada any, presidirà el despatx d'Alcaldia fins que passi a formar part del fons exposat a la sala adjunta, coneguda com la Taula Rodona.

Sorteig públic per presenciar la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament

Abans del lliurament de l’estampa, ha tingut lloc, al Saló de Sessions de l’Ajuntament, l’acte de sorteig públic de les 9 persones que podran seguir els actes de la Festa Major des del balcó consistorial

Enguany, la dotzena edició del concurs, s’han presentat un total de 316 butlletes, de les quals 279 han estat validades per participar al sorteig. Els participants han de complir els següents requisits per participar en el sorteig: que no hagin estat mai ni regidors, ni administradors de la Festa Major ni pregoners ni convidats en anys anterior. A més, han d’estar empadronades a Vilafranca i ser majors d’edat. 

El sorteig ha estat presidit per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Cultura, Ricard Rafecas i els administradors/es de la FM22. L’Èric Valls, de dos anys d’edat, ha estat la mà innocent encarregada de treure les butlletes guanyadores. 

Les 9 persones guanyadores del sorteig són les següents:

•    Dia 29: 
o    Clàudia Amat Casals
o    Jordi Izquierdo Campos
o    Josep Rovira Olivé 
•    Dia 30:
o    Rosa Maria Roca Petit
o    Josep Adrià Machuca Gonzalo
o    Sílvia Andrés Alumà
•    Dia 31:
o    Joana Laguna Inglada
o    Jordi Juvé Udina
o    Francesc Póvez Espino

També han resultat escollits 3 suplents més per a cadascuna de les diades, per si algun dels titulars no pot assistir-hi o és impossible contactar-hi.

Accessibilitat