Altres webs municipals

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Presentats els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2022

16 de desembre de 2021

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, han presentat aquesta dijous els cinc Administradors i Administradores de la Festa Major de Vilafranca del Penedès de 2022. Són Mariona Gusi Torres, Ernesto Ginebra PérezSandra Castaño EscofetRaimon Escofet GüellFelip Ortega Garrido.

Mariona Gusi Torres

Té 25 anys, és soltera i treballa al Registre de la Propietat de Vilafranca. És jurista i té estudis en ciències polítiques i filologia catalana. Va treballar dos anys a l'entitat Òmnium Cultural.

És copropietària del celler familiar vilafranquí Caves Torres Prunera.

Va formar part del consell pastoral de les Parròquies de Vilafranca, ha estat monitora durant set anys del GEP, actualment forma part de la junta de la Casa de Colònies de Penyafort i és consellera nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

De petita va participar activament a la Capta, va ballar sis anys a la Festa Major dels Petits com a pandereta, i durant tres anys va formar part de la colla Castellers de Vilafranca. 

En l'actualitat, forma part del Ball de Cotonines.

Viu al barri de la Barceloneta-Sant Magí.

Ernesto Ginebra Pérez

Té 33 anys. Treballa com a coordinador de menjador i d'extraescolars. És director del casal d'estiu del Consell Esportiu de l'Alt Penedès.

És membre de la comissió que organitza els actes del Carnaval de Vilafranca i entrenador de diversos equips de bàsquet al Club Esportiu Xamba.

Va fer d'estaquirot al Ball de les Gitanes entre el 2011 i el 2016 i no ha deixat d'estar-hi vinculat.

Viu al barri del Centre.

Sandra Castaño Escofet

Té 45 anys, casada i amb dues filles de 20 i 17 anys. Treballa com a tècnica administrativa i comercial del departament de vendes de Cellers Maset i col·labora a la cooperativa FsoGarrigues.

És membre dels Castellers de Vilafranca i va ser responsable de la botiga de la colla durant 4 anys i membre de la àrea social i de la comissió feminista.

Viu apassionadament la Festa Major i ha col·laborat amb els administradors d'anteriors edicions a la Capta, a la parada i en diversos actes.

Viu al barri de les Clotes.

Raimon Escofet Güell

Te 50 anys i és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UAB.

Treballa com a docent a l'IES El Foix de Santa Margarida i els Monjos i havia fet també de professor a l'Escola Intermunicipal de Sant Sadurní d'Anoia i als col·legis Sant Ramon de Penyafort i Sant Josep de Vilafranca del Penedès.

És administrador i gerent de Penedès Languages S.L., Robotix Penedès S.L. i del Centre d'Estudis Parèntesi.

Ha estat membre de la junta de la Unió de Botiguers de Vilafranca, de l'Associació de Veïns del Centre i de l'AMPA de l'escola Montagut.

Actualment és president del patronat de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.

Viu al barri de Sant Julià.

Felip Ortega Garrido

Te 47 anys. Casat, amb un fill.

Enginyer tècnic en telecomunicacions, MBA i Màster en Direcció i Gestió de les Tecnologies de la Informació.

Director d'auditoria de Sistemes d'Informació al Banc Sabadell.

Membre del Ball de les Gitanes entre els anys 2000 i 2005.

Membre de la colla Xicots de Vilafranca, entre els anys 2000 i 2009 on va desenvolupar funcions de secretari i sots-president.

És membre del Ball de Malcasats. Forma part del Consell de la Festa Major des de l'octubre de 2021.

Viu al barri de les Clotes.