Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

S'entreguen els premis del Concurs d'Instagram

22 de octubre de 2019

El passat dilluns 21 d'octubre es va dur a terme l'entrega de premis del concurs d'Instagram de la Festa Major 2019, a la botiga FotoPenedès. Josep Torreño, Xavi Vicente i Berta Sayeras són els guanyadors del concurs.

Per participar en el concurs calia fer una foto que transmetés alguna emoció relacionada amb la Festa Major. La foto s'havia de fer durant la Festa Major o els dies previs, i s'havia
de publicar a Instagram amb el hashtag #concursfmvila19.

Van participar en el concurs més de 2.000 persones. De totes les fotografies participants, el jurat en va seleccionar 10. El jurat estava compost pel fotògraf oficial de la Festa Major
(Sergio Ros), l'Equip de Comunicació, Xarxes i Audiovisuals La Fatxenda (Jordi Canchales i Eva Bertran) i els Administradors/es de la Festa Major 2019. Aquestes 10 fotografies finalistes es van publicar al perfil d'Instagram de la Festa Major perquè la gent pogués votar. Les 3 fotografies més votades van ser les guanyadores del concurs.

   
 

El 1r premi va ser per Josep Torreño, amb la fotografia "Units pel foc (i el fum)". Torreño va guanyar una càmera Canon valorada en 399 €, gentilesa de FotoPenedès. El segon premi el va guanyar Xavi Vicente, amb la fotografia "Diada de Sant Fèlix 2019". Va guanyar un abonament de temporada pels espectacles professionals de Cal Bolet i l'Auditori, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca. El tercer premi el va guanyar la Berta Sayeras, amb la fotografia "Quan la Roseta t'accepta el ram". Aquest premi consisteix en una visita guiada al celler de la Família Torres i un dinar per a dues persones al restaurant El Jardinet, gentilesa de la Família Torres. A més, els tres guanyadors van obtenir una impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de FotoPenedès.

Els Administradors/es de la Festa Major 2019 valoren positivament l'àmplia participació en el concurs. També agraeixen la implicació de totes les persones participants i de les empreses i institucions col·laboradores.