Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Sílvia Grau farà l'estampa de Sant Fèlix d'aquest any

13 de juny de 2018

Els Administradors de la Festa Major han presentat la persona que s'encarregarà d'elaborar l'estampa de Sant Fèlix aquest any 2018. La dissenyadora vilafranquina Sílvia Grau, de 24 anys d'edat, és la persona escollida. Amb un estil intermig entre opcions clàssiques i d'altres més trencadores, la seva proposta gràfica original ha convençut els Administradors per fer-li l'encàrrec.

L'estampera ha avançat que utilitzarà les tècniques d'aquarel·la i tinta xina, amb les que se sent molt còmoda, i que serà una estampa impactant i acolorida, però fidel a la imatge de Sant Fèlix, que mostrarà de mig cos. La dissenyadora manté en els primers esbossos que està treballant, la línia de les obres presenrades darrerament en el Firart per Festa Major.

Sílvia Grau s'ha especialitzat en disseny gràfic i imatge corporativa, i comta amb un Màster en Direcció d’Art per la Universitat Internacional de la Rioja i un Grau en Disseny per la Universitat de Barcelona. Actualment treballa com a dissenyadora gràfica Gràfiques Kerpe de Vilafranca i  com a freelance, fent projectes diversos. 

Ha participat en les últimes edicions del Firart de Vilafranca, on ha exposat nombrosos quadres de la ciutat i de la Festa Major; i ha exposat quadres, també de temàtica vilafranquina, a l’exposició organitzada pel Pilar de Vuit l’any 2016. Es declara amant de la pintura, el dibuix, la fotografia i l’experimentació artística en general.