Altres webs municipals

Notícia

Xavi Aranda, Lídia Blasco, Foix Ortiz, Esther Ribas i Dani Saumell, administradors de la Festa Major

04 de desembre de 2017

Aquest migdia, l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, han presentat les cinc vilafranquines i vilafranquins que han estat escollits per a l’Administració de la Festa Major 2018. Són Xavi Aranda, Lídia Blasco, Foix Ortiz, Esther Ribas i Dani Saumell.
L’alcalde ha destacat que s’han triat persones “vinculades d’una forma o altra a la festa, de diferents entorns socials, de colles i grups diferents, que aportin diverses visions per fer una Festa Major per a tothom, perquè la festa és de tots”. Pere Regull ha explicat que les persones escollides van dir que sí a la primera.
Per la seva banda, els cinc administradors han explicat que, després de consultar-ho  a famílies i parelles, entomaven un repte al qual no es pot dir que no, i que ho feien amb molta il·lusió.


XAVI ARANDA MALDONADO
Té 37 anys  i treballa de comunicador digital i assessorament en eines digitals a la cooperativa Colectic de Barcelona.
Va formar part de la Moixiganga, del Ball de Diables i del Consell de la Festa Major.
Ha col·laborat amb diverses entitats com el COET, Correm per la terra i l’Obrador Cultural, i en diversos projectes culturals. 

LÍDIA BLASCO CASANELLAS
Té 24 anys i treballa de fisioterapeuta. Va ballar Panderos des del 2013 fins al 2015 i a la FM dels Petits els anys 2003 i 2004. Col•labora amb entitats com l’Associació d’entrenament i educació corporal (3E) i la Bauma- escola d’escalada.
Pertany a la colla Castellers de Vilafranca.

FOIX ORTIZ MARTÍ 
Té 29 anys. Llicenciada en Magisteri i en Psicopedagogia i mestra a l’Escola Mas i Perera de Vilafranca.
És membre de la Junta Directiva del Club Rítmica Vilafranca i del grup de coordinació del seminari de Biblioteques Escolars de l’Alt Penedès. 
Va ser membre del ball de Nans de la FM des de l’any 2004 fins al 2008. També va participar a la Festa Major dels Petits portant els Gegants i durant molts anys com a setrillera a la Capta. 

ESTHER RIBAS IVERN 
Té 45 anys, casada i és mare d’un nen. És pintora i artesana i actualment treballa d’administrativa a l’empresa marbres Masó de Vilafranca.
Forma part de la Coral del Centre Excursionista del Penedès i és presidenta de l’Associació de Veïns del Centre de Vilafranca.
Va ballar al ball de Figuetaires a la primera FM dels petits. Ha participat en diferents edicions del Firart i des del 2005 és membre del cor dels Goigs. 
Durant molts anys ha tingut una botiga d’artesania especialitzada en articles relacionats amb la FM i el món casteller. 

DANI SAUMELL OLIVÉ 
Té 39 anys, casat i pare de dues nenes de 7 i 8 anys.
És delegat comercial d’Instal·lacions Parera S.L. de Vilafranca.
Component dels Xicots de Vilafranca des de 2002  i amb responsabilitat  des del 2014 com a vicepresident les dues primeres temporades i com a tresorer actualment.
També ha format part des del 2016 de la Comissió de la festa de Martir’s Street. 

Accessibilitat