Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Rodaplaces

Fa set anys, el Casal Popular i La Xarxa d’Espectacles Infantils i Familiars de Vilafranca decidien treballar plegats en una nova proposta per augmentar, enriquir i diversificar l’oferta adreçada al públic familiar durant la Festa Major. Així va néixer el Rodaplaces.

La tarda del dia 2 de setembre, els més petits/es podran gaudir de fins a cinc propostes de qualitat de diferents disciplines artístiques en cinc emplaçaments diferents del centre de la vila. Quatre dels espectacles seran de petit format i se’n faran dues representacions d’uns vint-i-cinc minuts, per tal que les famílies puguin anar rodant per les places per veure’ls. Quan acabin, començarà a la plaça de la Vila l’espectacle final, de gran format i d’una hora de durada.

En aquesta setena edició hi haurà propostes de màgia, titelles, contacontes i circ. L’espectacle final anirà a càrrec del grup d’animació Roger Canals. A més, i com a novetat, enguany es programarà un dels espectacles a la plaça del Campanar.

La Xarxa i Casal Popular de Vilafranca

Eps!!! No és el que sembla^

Sabíeu que els més ferotges poden ser els més tendres, i els més petits/es poden ser els més valents/es? Una selecció de contes inesperats, divertits i entranyables, que trenquen estereotips i on el que passarà no tindrà res a veure amb el que podeu esperar.

Gènere: contes narrats

 A les 17:30 i a les 18:30h 
 A la plaça del Campanar
A càrrec de la Cia. Mònica Torra

Canelo show^

Les entrellaçades vides d’un gos i el seu amo donaran peu a aquesta entranyable comèdia surrealista i musical. A través de l’imaginari de les marionetes es desencadenarà una allau de situacions que cerquen la complicitat amb el públic.

Gènere: titelles

 A les 17:30 i a les 18:30h 
 A la plaça Vall del Castell
A càrrec de la Cia. Ramblling Puppets

4x4^

Quatre dones apareixen des dels diferents punts cardinals i es retroben al centre del seu món circense.

Gènere: circ

 A les 18 i a les 19h 
 A la plaça Vall de la Constitució
A càrrec de la Cia. Katapulta

Això és màgia!^

Màgia, humor, misteri… el Mag Raül ens proposa un espectacle amb molt de ritme, on la màgia es combina amb la música i la llum, on el públic participa contínuament i que acaba amb un número de gran il·lusió. Teniu ganes de quedar-vos bocabadats/des i embadalits/des?

Gènere: màgia

 A les 18 i a les 19h 
 A la plaça de Sant Joan
A càrrec de Màgic Raul

reBOOOMbori!^

Espectacle explosiu per agitar el personal. Un remolí que t’envestirà a ritme de la música. Cançons, danses i jocs musicals que busquen la participació total dels veritables protagonistes: vosaltres, el públic! Un grup d’alt voltatge musical i un animador amb humor, ritme i sensiblitat que et proposaran que entris en el seu joc de provocacions.

Gènere: musical

 A les 19:30h 
 A la plaça de la Vila
A càrrec de Roger Canals

Accessibilitat