Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Suport a la FM

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca volem mostrar el nostre agraïment més efusiu a totes les persones i empreses que donen suport i col·laboren amb la Festa Major 2019!

Gràcies a la col·laboració, any rere any, d'aquest nombrós teixit social i empresarial, la Festa Major de Vilafranca és una de les festes majors de referència de Catalunya. Com a reconeixement per tota aquesta tasca, l'any 2010 va ser declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional pel Govern de la Generalitat. 

Col·laborar econòmicament amb la Festa Major és construir-la entre totes i tots i és, també, promocionar-se empresarialment dins i fora de la Vila.

Accessibilitat