Altres webs municipals

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Parada dels Administradors de la Festa Major 2020 al mercat dels dissabtes

05 de desembre de 2019

Els dissabtes 7 i 14 de desembre els Administradors de la Festa Major 2020 munten una paradeta davant l’Ajuntament per vendre la Grossa de Cap d’Any i el Cava de la Festa Major, primera novetat de la nova administració, i altre marxandatge de “la Més Típica”. Els administradors de la FM 2020 també seran presents en un estand a la Fira del Gall, que se celebrarà els propers 21 i 22 de desembre.
L’horari de la parada serà de 10 a 14h i estarà ubicada  a la plaça de la Vila, davant el local dels Administradors.
S’ofereixen loteria de La Grossa de Cap d’Any de la Festa Major de Vilafranca (quatre models diferents amb quatre números diferents també cadascun), el cava Reserva amb etiquetatge especial de la Festa Major per brindar per un Bon Nadal i els millors desitjos per 2020, polseres i collarets amb les figures del Drac i l’Àliga amb la col•laboració de la joiera Moner i figures de la Festa Major de l’empresa Festiari. 
La loteria La Grossa de Cap d’Any està també a la venda en botigues de la vila: Croissanteria Xic, Forn de pa Rius (Rambla St. Francesc, c/ Gelida i rambla de la Girada), Giralt Sabaters, Merceria cal Puig, Forn Mitjans, Snow Fun, Papereria Llibreria Pujol, Pastisseria Bertran, Ferreteria Badia, Pastisseria Galí, Perfumeria Palau, Cal Solà, Joieria Moner, Nan’s, Xixona M. Mira, Chiks, Casals Sabater, Centre Internacional de Dietètica i Nutrició, Impremta Esteve, Ca la Madrona, Estanc Sant Joan i Llibreria La Cultural.